Personligt

Tina Erixon och hennes familj flyttade från Göteborg till Svenljunga i maj förra året, vilket blev en naturlig följd av den helgröna livsstilen som de inledde för några år sedan. Att gro egna grönsaker i trädgården är en ny passion för Tina, och gullöken i odlingslådan är bara en av alla växter som spirar i marken.
Foto:

I Fokus
Lars-Göran Hultin fyller i dag 70 år, men han firar också 30 år som nykter alkoholist. Det var tack vare Sällskapet Länkarna i Borås som han lyckades bli fri från missbruket. Gemenskapen och tolvstegsprogrammet som de arbetar med i föreningen betyder mycket än i dag, och nu hjälper han andra i liknande situation.
Foto:

I Fokus
Glittrande aftonblåsor och publikjubel är vardag för Annika Dahlin Sporre, som är sångerska i Göteborgsoperans kör. Här syns hon i en av scenutstyrslarna i Macbeth, som nyligen haft premiär på Göteborgsoperan. "Jag har aldrig levt ett vanligt liv med nio-till-fem jobb och lediga kvällar och helger. Det är en förutsättning för att göra det här. Operan är mer än en arbetsplats, det är som mitt andra hem", säger Annika Dahlin Sporre.
Foto:

BT tipsar: Missa inte det här