Artiklar om Gästkrönika

Inpass från vänster
8 april inleds Socialdemokraternas kongress i Göteborg. Där bör ledningen med Stefan Löfven och Magdalena Andersson i spetsen inte ducka för en rejäl debatt om skattenivåerna, anser Lars Stjernkvist i gästkrönikan.
Foto:

Gästkrönika
27 augusti i fjol skiftade Socialdemokraterna partisekreterare, från Carin Jämtin (t h) till Lena Rådström Baastad, Stefan Löfven leder en rörelse som har ett vägval att göra, menar Andreas Johansson Heinö.
Foto:

Gästkrönika
Tå torsdagskvällen kom besked om att den hårt kritiserade rektorn vid skolan i Lund som valt att låta de två elever som gjort sig skyldiga till våldtäkt gå kvar på skolan, nu lämnar sin tjänst.
Foto:

Inpass från vänster
”Den som sitter tio timmar utanför en Coop-butik kommer knappast få ett jobb i Sverige. Därför finns det skäl ta upp en diskussion om hur EU:s regler om rörlighet tillämpas och vilka som ska omfattas”, skriver Lars Stjernkvist apropå debatten inför Socialdemokraternas kongress.
Foto:

Gästkrönika
När Varberg planerar den spännande nya stadsdelen Västerport, ovanpå och väster om den kommande järnvägstunneln, förändras stadsbilden påtagligt. Detta är ett av de tre olika förslag som olika arkitektteam lämnat in.
Foto: