Vinst mot Milan för Sema i Serie A-debuten

Fotboll • Publicerad 25 augusti 2019
Rodrigo Becao gjorde matchens enda mål när Udinese besegrade Milan med 1–0 i Serie A-premiären.Foto: Gabriele Menis/AP/TT

I veckan blev det klart att svenske landslagsspelaren Ken Sema lånas ut från Premier League-laget Watford till italienska Udinese.

Nu har 25-åringen debuterat för sin nya klubb – och det med en seger direkt hemma mot storklubben Milan i Serie A-premiären.

Sema byttes in mot Giuseppe Pezzella i den 81:a minuten i ett läge då Udinese ledde med 1–0. Matchens enda mål kom nio minuter tidigare efter att det brasilianska nyförvärvet Rodrigo Becao i sin debut nickat bollen i nät på en hörna.

Ken Semas låneavtal med Udinese gäller säsongen ut.