Tre viktiga poäng för Växjö i botten

Fotboll • Publicerad 9 augusti 2019
Anna Anvegård. Arkivbild
Anna Anvegård. ArkivbildFoto: Jonas Ekströmer/TT

Växjö vann det viktiga mötet mot Djurgården i nedre delen av damallsvenskan med 2–1. Ria Öling gav hemmalaget ledningen men Ingibjörg Sigurdsdotter kvitterade före pausen. I andra kunde landslagsanfallaren Anna Anvegård sätta avgörande 2–1 med tio minuter kvar. Det var Anvegårds femte mål för säsongen.

Växjö tog sig förbi Eskilstuna upp till nionde med 15 poäng medan Djurgården, som åkte på fjärde raka förlusten, ligger kvar på tionde plats, precis ovanför nedflyttningsstrecket, med nio poäng.