Asllani målskytt när Tacón föll

Fotboll • Publicerad 22 september 2019
Kosovare Asllani, till höger, nätade förgäves när hennes Tacón föll mot Logrono. Arkivbild.Foto: Janerik Henriksson/TT

Kosovare Asllani gjorde 1–0 efter 17 minuter. Det räckte föga för den svenska landslagsstjärnan och hennes CD Tacón, som nästa år blir Real Madrid, i bortamatchen mot Logrono i den spanska ligafotbollen.

Hemmalaget vann till slut med 5–1.

Efter att Asllani nickat in ledningsmålet gjorde Logrono två snabba mål genom 19-åriga zambiskan Barbra Banda, som också gjorde 3–1 kort efter paus.

En tung smäll för Tacón, som har inlett säsongen med en seger och två förluster.

Både Asllani och Sofia Jakobsson spelade hela matchen.