Annons
Nyheter

Bil med tre personer voltade – en till sjukhus

Sent på lördagskvällen kom larm om en singelolycka med personbil mellan Svenljunga och Holsljunga.
I bilen ska tre personer ha färdats, enligt räddningstjänsten.
Svenljunga • Publicerad 15 juni 2019 • Uppdaterad 16 juni 2019
Foto: Johan Nilsson/TT

– Bilen hade voltat. Alla personerna var ute ur bilen när räddningstjänsten kom till platsen. De var vakna och talbara, säger Christer Larsson, inre befäl vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund.

Larmet om olyckan på väg 1531 vid Stora Kvarnsjön kom klockan 23.13. Bilen låg på taket vid sidan om vägen. Förutom räddningstjänst skickades ambulans och polis dit.

Annons

– Föraren ligger i ambulans och klagar över nack- och ryggsmärtor. De andra vet jag inte om de kommer att tas med för kontroll. Vi kommer att lämna när polisen är framme om cirka fem minuter, säger Larsson klockan 23.50.

Senare uppger SOS Alarms händelseinformation och räddningstjänsten att det totalt var en av de inblandade som fördes till sjukhus med ambulans. Polisen har ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Strax före klockan 00.30 meddelar Trafikverket att det är full framkomlighet på platsen igen.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons