Annons

Ung kvinna död i fyrhjulingsolycka

En kvinna i 20-årsåldern har omkommit efter en fyrhjulingsolycka norr om Ulricehamn strax innan klockan 20 på måndagskvällen.
Ulricehamn • Publicerad 18 september 2017 • Uppdaterad 19 september 2017
Kvinnan fördes med ambulanshelikopter till sjukhuset i Borås. Arkivbild.
Kvinnan fördes med ambulanshelikopter till sjukhuset i Borås. Arkivbild.Foto: Bertil Ericson/TT

Enligt Tommy Nyman, presstalesperson på polisen region Väst, ska fyrhjulingen ha vält vid en gård norr om Ulricehamn och kvinnan fördes därefter med ambulanshelikopter till Södra Älvsborgs sjukhus, där hon konstaterades avliden.

– Så mycket mer vet jag inte i nuläget, vi fick informationen till oss av sjukhuset, säger Tommy Nyman till BT sent på måndagskvällen.

Annons

Olyckan ska ha inträffat vid 19.45-tiden och polisen har tagit fyrhjulingen i beslag. Varför olyckan har inträffat och hur den har gått till är ännu oklart.

– I nuläget vet vi ingenting om orsaken till olyckan men vi får undersöka fordonet och se om det kan ligga något tekniskt fel bakom. Sedan ska vi få någon att peka ut den exakta olycksplatsen också, säger Tommy Nyman.

Finns det några vittnen till olyckan?

– Det vet jag inte i nuläget. Men hon ska ha varit ensam på fyrhjulingen i alla fall.

Den avlidna kvinnan ska också ha varit hemmahörande i området. Hennes anhöriga är underrättade.

Fredrik TanoSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons