Annons
Nyheter

Två bilinbrott - ”Likvärdiga tillvägagångssätt”

Under onsdagskvällen har polisen i Borås fått inrapporterat två anmälningar om bilinbrott som liknar varandra. Händelserna ska ha skett i Skene och Fritsla.
Mark • Publicerad 12 september 2019
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

Strax innan 23.30 på onsdagskvällen får Boråspolisen in en anmälan från en person som haft inbrott i sin bil när den stod parkerad i Skene. Någon eller några har krossat en ruta på bilen. Det är oklart vad som stulits ur bilen.

Knappt en timma senare inkommer ytterligare en anmälan. Denna gången är det i Fritsla där en person anmäler att han fått sin bilruta krossad. Även här är det oklart vad som stulits.

– Det vi kan se är att tillvägagångssättet är likvärdiga vid båda tillfällena så det går inte att utesluta att det rör sig om samma gärningsman, säger Jörgen Lindén, stationsbefäl vid Boråspolisen.

Staffan LundgrenSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons