Annons
Nyheter

Två anhållna efter blodigt bråk

Brott • Publicerad 23 juni 2018
En man misstänks för mordförsök och ytterligare en man misstänks för grov misshandel efter ett blodigt bråk i Marieholm under natten.
En man misstänks för mordförsök och ytterligare en man misstänks för grov misshandel efter ett blodigt bråk i Marieholm under natten.Foto: Johan Nilsson/TT

På midsommarafton blev en kvinna slagen i ansiktet med ett basebollträ av en man, som sedan själv blev knivskuren av en annan man. Båda männen anhölls under natten. Händelsen inträffade i Marieholm, i Eslövs kommun, strax före klockan 23.

– En person har blivit knivskuren i överkroppen och fick föras med ambulans till sjukhuset i Lund, säger Fredrik Bratt, presstalesperson hos polisen region Syd.

Den knivskurne mannen, i 45-årsåldern, misstänks för grov misshandel mot kvinnan. Den andra mannen, i 50-årsåldern, misstänks för mordförsök och grov misshandel då ytterligare en kvinna blev knivskuren i handen i samband med händelsen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons