Annons
Nyheter

Tröttnade på penisklotter – döms själv: ”Jag hade lite otur”

En 28-årig man har dömts till böter för skadegörelse vid Växjö tingsrätt efter att ha klottrat över en penisbild, skriver Smålandsposten.
Brott • Publicerad 17 mars 2018
Foto: Helena Landstedt/TT

Den dömde mannen var enligt egen utsago trött på att se klottrade manliga könsorgan på stadens väggar. När han en dag fick färg över bestämde han sig för att ta saken i egna händer.

28-åringen gick till en vägg där det fanns klottrad penis och började spreja över denna. Men tilltaget uppskattades inte av den polisman som passerade platsen just då.

Annons

– Jag tycker att dessa bilder tar för stor plats i samhället. När jag såg bilden tröttnade jag och målade över det manliga könsorganet. Men jag hade lite otur. För när jag nästan var klar kom en polis och gick förbi, en polis som dessutom var ledig, säger 28-åringen till Smålandsposten.

Den 28-årige mannen erkände direkt på plats. Han ska nu betala 6 000 kronor i böter samt 3 100 kronor till Växjö kommun för saneringskostnaderna.

KB/TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons