Nyheter

Tre misshandlade vid bråk – man slagen med golfklubba

Ulricehamn Artikeln publicerades
Arkivbild.
Foto: Stina Stjernkvist/TT
Arkivbild.

Under natten till onsdagen ska flera personer ha varit inblandade i ett bråk nära restaurangen Bryggan vid Åsunden i Ulricehamn.

– Två gäng har rykt ihop. Vi har upprättat anmälan om misshandel och grov misshandel, säger Markus Johansson, stationsbefäl vid Boråspolisen.

Sammanlagt är det tre målsägande i fallet, de är män i 20- till 30-årsåldern.

Exakt vem som har utsatt vem får våld och vad som föranlett bråket är ännu oklart, det är det polisen hoppas utredningen ska kunna klargöra.

Klart är att en av dem ska ha utsatts för vad polisen rubricerar som grov misshandel.

– Han har blivit slagen med någon form av tillhygge. Han har själv uppsökt vård, säger Johansson.

Senare under onsdagsmorgonen uppger polisen att det finns en misstanke om att tillhygget ska ha varit en golfklubba.

Ingen person är gripen i ärendet.

– Men det finns uppgifter om vilka som har varit inblandade, säger Markus Johansson.

Hur många har varit inblandade?

– Jag kan inte svara på det. Men det har varit många personer i rörelse där.

Malin Kannius vid polisen i Ulricehamn bekräftar att det finns en utpekad misstänkt person som misstänks för grov misshandel samt misshandel. Personen är i nuläget inte frihetsberövad.

– Vi kommer att inleda utredningen under veckan med att förhöra vittnen och målsägande. Jag kan inte svara på exakt hur många som är inblandade men det finns en hel del personer att höra, säger hon.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.