Annons
Nyheter

Fordon har krockat – väg avstängd

Två eller tre bilar har kolliderat i samband med en omkörning på väg 154 i Falkenberg norr om Ullared. Två personer klämdes fast i krocken och vägen stängdes av under räddningsarbetet.
Borås • Publicerad 17 september 2018

08.46 larmades räddningstjänst, polis och ambulans till väg 154 i Falkenberg, norr om Ullared. Tre fordon var enligt initiala uppgifter inblandade i en kollision som föregåtts av en omkörning. Enligt de första uppgifterna hade alla tre fordonen krockat, medan räddningstjänsten efter att ha skapat sig en lägesbild uppger att det rör sig om två fordon som krockat.

En knapp kvart efter olyckan hade fyra ambulansfordon dirigerats till platsen. Två av bilisterna satt fastklämda i två av de inblandade bilarna. Räddningstjänst och ambulanspersonal arbetade med att få ut de fastklämda personerna, samtidigt som fler räddningsenheter anslöt under arbetets gång.

De båda personerna har förts till sjukhus med allvarliga skador. Enligt polisen har bilarna frontalkrockat. Trafiken släpptes på successivt efter tio.

Sandra OlssonSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons