Nyheter

Stulen bil hittad – två anhållna

Skene/Göteborg Artikeln publicerades
Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.
Foto: Johan Nilsson/TT
Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.

En man och en kvinna greps i Skene på natten till torsdagen misstänkta för att ha stulit en bil i Göteborg.

Det var vid klockan 00.55 som polis stoppade bilen på Varbergsvägen i Skene. Bilen ska ha stulits vid en träningsanläggning i Göteborg vid 19.30-tiden på onsdagskvällen.

– Målsägaren hade fått sitt omklädningsskåp uppbrutet och där hade de tillgripit saker, bland annat bilnycklar, säger Joakim Danz, stationsbefäl vid Boråspolisen.

Mannen och kvinnan, som är i 50- respektive 45-årsåldern och är kända av polisen sedan tidigare, misstänks nu för tillgrepp av fortskaffningsmedel och stöld. Kvinnan, som körde bilen, misstänks även för drograttfylleri.

Båda två förnekar brott och anhölls under natten.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.