Nyheter

Långa köer på R40 – fordon i krock

Härryda Artikeln publicerades

Flera fordon har kolliderat med varandra på R40 i höjd med Mölnlyckemotet. Olyckan har inträffat i riktning mot Göteborg.

06.46 kom larmet om en olycka på R40. Tre fordon har råkat ut för en kökrock, dock utan några personskador. Den ambulans som först larmades ut har därför kunnat skickas tillbaka. Kraftiga köer bildades riktning mot Göteborg på grund av krocken.

För den som pendlar till Göteborg försvåras trafikläget ytterligare av en krock i Tingstadstunneln. Två personbilar och en lastbil kolliderade strax efter sju på morgonen. Ingen ska ha fått allvarliga skador och vid 07.20 kunde trafiken släppas på igen, men även där med långa köer som följd.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.