Annons
Nyheter

Sport: Hamrén återvänder till västsvensk klubb

Erik Hamrén är klar för Örgryte. Jobbet blir den 60-årige fotbollstränarens första sedan han slutade som förbundskapten 2016, men han blir inte huvudtränare för laget som han tränade mellan 1998 och 2004.
Fotboll • Publicerad 23 september 2017

Foto: Hassan Ammar

"Erik kommer ett stötta Sören Börjesson och Fredrik Björck som fortsätter i sina roller som huvudtränare respektive assisterande tränare", skriver Öis på sin sajt.

Annons

Hamrén ska ingå i superettanklubbens ledarstab säsongen ut. Enligt Örgrytes ordförande Joacim Nordh ska han agera "extra resurs" och "bollplank" åt tränarduon under de sista sex matcherna.

"Jag gör det av olika anledningar: Dels älskar jag fotboll, att utveckla lag och individer. Dels har alla klubbar jag har varit i en plats i mitt hjärta. I Öis var jag i fem och ett halvt år, klubben har så klart en stor plats i hjärtat", säger Hamrén till sajten.

Öis ligger i skrivande stund på tionde plats i superettan, fem poäng ovanför kvalstrecket.

Erik Hamrén under fotbolls-EM i Frankrike 2016. Arkivbild.

Foto: Anders Wiklund/TT

http://tt.se/media/image/sdltb31a57a

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons