Annons
Nyheter

Skottlossning i södra Stockholm – tre skadade

Sju personer har gripits efter nattens skottlossning i Bagarmossen i södra Stockholm. Minst tre personer är skadade och förda till sjukhus i ambulans.
Stockholm • Publicerad 20 september 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

– Vi kallades till platsen 23.13 tillsammans med ambulans efter att inringare hade hört skottlossning, säger Per Fahlström, presstalesperson vid polisen region Stockholm.

När polisen kom till platsen hittades två personer som blivit skottskadade i benen. Man hittade även en tredje person som blivit misshandlad. De tre är förda till sjukhus med ambulans, skadeläget för dem är oklart.

Annons

Enligt polisen var ett flertal personer inblandade och det förekommer uppgifter om att personerna jagat varandra genom området samtidigt som de har skjutit.

– Jag har inte uppgift om hur många personer som varit inblandade men det verkar som att det har varit någon form av bråk, säger Per Fahlström.

En förundersökning om försök till mord är inledd. Eftersom utredningen är i ett tidigt skede kan brottsrubriceringen komma att ändras.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons