Nyheter

Resor till Sri Lanka får bokas om

Resor (TT) Artikeln publicerades
Lankesisk militär patrullerar i Sri Lankas huvudstad Colombo.
Foto: Eranga Jayawardena/AP/TT
Lankesisk militär patrullerar i Sri Lankas huvudstad Colombo.

De svenska resebolagen har haft kontakt med alla sina svenska resenärer på Sri Lanka. Och de som har inbokade resor till landet med Ving den närmaste tiden har fått möjlighet att boka om sina resor.

"Vi har under dagen ringt kunder med inbokade resor närmsta veckan och erbjudit dem att boka av eller boka om. Vi kommer att kontakta kunder med resor inbokade fram till 30 april under kommande dagar", skriver Ving i ett mejl till TT.

Samtliga resebolag TT varit i kontakt med uppger att det är lågsäsong för resor till Sri Lanka. Tui har inte några planerade resor till ön förrän i juni, uppger Angelica Sanchez på Tuis presstjänst.

TT har sökt Apollo för information om inbokade resor med bolaget.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.