Nyheter

Bil i diket – en person till sjukhus

Herrljunga Artikeln publicerades

Tidigt på torsdagsmorgonen kom larm om en singelolycka med personbil invid väg 182 i höjd med Källeberg i Herrljunga kommun.

SOS Alarm fick uppgift om händelsen klockan 06.05. Räddningstjänst och ambulanspersonal skickades till platsen där bilen hamnat i diket.

Föraren ska ha väjt för ett rådjur, enligt SOS Alarms händelseinformation som uppger att en person har förts till sjukhus med ambulans. Uppgifterna bekräftas sedan av polisen.

– Det är en kvinna som blivit avförd till sjukhus i Borås med nacksmärtor, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Trafikverket meddelade att olyckan hade stor påverkan på trafiken och satte prognosen för när arbetet på platsen kunde vara färdigt till klockan 08. Bärgning av bilen beställdes.

Vid 07.40 uppgav Trafikverket att det var full framkomlighet på platsen igen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.