Annons
Nyheter

Bil i diket – en person till sjukhus

Tidigt på torsdagsmorgonen kom larm om en singelolycka med personbil invid väg 182 i höjd med Källeberg i Herrljunga kommun.
Herrljunga • Publicerad 4 juli 2019

SOS Alarm fick uppgift om händelsen klockan 06.05. Räddningstjänst och ambulanspersonal skickades till platsen där bilen hamnat i diket.

Föraren ska ha väjt för ett rådjur, enligt SOS Alarms händelseinformation som uppger att en person har förts till sjukhus med ambulans. Uppgifterna bekräftas sedan av polisen.

Annons

– Det är en kvinna som blivit avförd till sjukhus i Borås med nacksmärtor, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Trafikverket meddelade att olyckan hade stor påverkan på trafiken och satte prognosen för när arbetet på platsen kunde vara färdigt till klockan 08. Bärgning av bilen beställdes.

Vid 07.40 uppgav Trafikverket att det var full framkomlighet på platsen igen.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Sebastian StrandSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons