Annons

Hundraårskalas ledde till tårtkaos

Ica firar 100 år i den svenska handeln. Under lördagen bjöds kunder på tårta och nedsatta priser på vissa varor. Något som ledde till att kaos bröt ut på olika håll.
Borås/Inrikes • Publicerad 23 september 2017
Foto: Marc Femenia/TT

Inför firandet gjorde Ica reklam där man lovade gratis tårta och nedsatta priser på utvalda varor till kunderna. Butikerna har kryllat av folk hela dagen och på vissa håll har det varit kaosartat.

– På några ställen har det varit kaos med otroligt mycket folk och långa köer. Vem jag än har pratat med, vare sig det varit på en liten butik eller en stor så har det varit ett otroligt tryck, säger säger Mats Liedholm, marknadsdirektör på Ica till TT.

Annons

Så även på sina håll i Borås. På Ica City Knalleland bjöd man kunderna på tårta under förmiddagen.

– Det var långa köer till tårtorna och mycket mer folk i butiken än vanligt, särskilt med tanke på att det inte ens är en löningshelg, säger Cornelia Raab, kassaledare på Ica City Knalleland.

Ronja Mårtensson/TT
Vedrana SivacSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons