Annons
Nyheter

Flygplatsens nya toaletter: "Ingen skitsak"

Med hjälp av högupplösta foton skapas en himmelsk utsikt året om, på de nya toaletter som i dag invigdes på Landvetter flygplats.
Nyheter • Publicerad 7 november 2014
Foto: 

De 14 nya toaletterna är ett led i att möta den ökande strömmen av resenärer.

– Toaletter är som alla vet ingen skitsak utan en livsnödvändighet. Det ska vara tillgängligt, rent och fräscht så klart, men vi vill gärna bjuda på något extra. Vi vill att det här ska vara toaletter man ser fram emot att besöka, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Annons

Toaletterna är placerade i den norra änden av incheckningshallen och ersätter de toaletter som tidigare låg en trappa ned och därmed inte uppfyllde god tillgänglighet. Det nya är ett takfönster som ger alla nödiga utsikt mot en blå himmel och gröna träd - oavsett väder eftersom installationen utanför fönstret består av högupplösta foton och LED-belysning.

– Vi tittar på alla delar av vår flygplats för att leva upp till de förväntningar som man kan ha på en internationell flygplats med höga ambitioner. De nya toaletterna är möjligen ett litet men viktigt steg i den utvecklingen, säger Charlotte Ljunggren.Vacke

Erik Terneborn
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons