Nyheter

En till sjukhus efter avåkning – misstänkt rattfylleri

Björketorp Artikeln publicerades
Foto: Johan Nilsson/TT

På natten till lördagen inträffade en singelolycka på väg 1600, vid Guthult väster om Björketorp.

Föraren misstänks för rattfylleri, uppger polisen.

SOS Alarm fick uppgift om olyckan klockan 00.43. Räddningstjänst, ambulans samt polis från Kungsbacka skickades till platsen.

– En personbil med två personer i har hamnat utanför vägbanan. En av personerna som färdades i bilen klagar över ryggsmärtor, säger Christer Larsson, inre befäl vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund.

En person fördes till sjukhus med ambulans för kontroll. Enligt vakthavande befäl vid polisen i region väst är det passageraren som förts till sjukhus.

Föraren ska i sin tur ha visat tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och togs med av polis för provtagning. Han misstänks även för brott mot knivlagen och våldsamt motstånd.

Vid klockan 02.20 meddelade Trafikverket att det var full framkomlighet på platsen igen.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.