Annons
Nyheter

Barnfamilj rånad i hemmet av tre gärningsmän

En familj – en man, en kvinna och ett eller flera barn – rånades på onsdagskvällen i sin villa i Värnamo. Under natten kunde tre personer gripas misstänkta för brottet.
Värnamo • Publicerad 13 december 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Rånoffren larmade själva polisen vid 20-tiden på onsdagskvällen. De har inte skadats fysiskt av händelsen som rubriceras som grovt rån.

Tre beväpnade gärningsmän har jagats av polisen under natten.

Annons

– Vi har i nuläget tre personer anhållna misstänkta för brottet, säger Peter Ström, vakthavande befäl vid polisen vid klockan 03 på torsdagen.

Hur polisen fick tag på de tre och om det rör sig om de misstänkt beväpnade gärningspersonerna vill inte Peter Ström gå in på, med hänvisning till den pågående utredningen.

– Vi har tagit hand om brottsoffren och spärrat av för teknisk undersökning, säger han till TT.

Polisen vill inte heller gå in på hur rånet gått till eller vilka vapen och hot som förekommit. Den tekniska undersökningen kommer att ske under torsdagen.

TT
Ida ÖsterbergSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons