Annons
Nyheter

Död man hittad i Göteborg – misstänkt mord

En man i 25-års-åldern hittades död i området Röda Sten/Klippan i Göteborg tidigt på söndagsmorgonen. Det finns omständigheter som gör att polisen misstänker mord.
Göteborg • Publicerad 22 juli 2018
En man i 25-årsåldern har hittats död i Göteborg. Polisen misstänker mord. Arkivbild.
En man i 25-årsåldern har hittats död i Göteborg. Polisen misstänker mord. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

– Det finns klara tecken på platsen som gör att vi misstänker att någon har bragt mannen om livet, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i Region Väst, till TT.

Mycket folk har rört sig i området och mannen hittades av förbipasserande på en gångbana. Under natten har det pågått en fest i området, men det är oklart om mannen deltog i festen.

Annons

– Vi kartlägger just nu mannens sista timmar i livet. Det är högprioriterat att komma i kontakt med personer som tillbringat kvällen eller natten med honom. Frågan är om han varit på festen eller har han varit där i ett annat syfte, säger Fuxborg.

Avspärrningarna på platsen har hävts då teknikerna är klara med sitt arbete. En del fynd har gjorts som nu ska analyseras av forensiker. Polisen vill inte gå i på vilken typ av fynd det rör sig om.

Ingen misstänkt finns i nuläget.

Polisen är intresserad av att få kontakt med personer som har gjort iakttagelser under natten i området kring Älvsborgsbron samt området Klippan.

Den döde identifierades under förmiddagen. Han var hemmahörande i Göteborg. Anhöriga är underrättade.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons