Nöje

Kim Kardashian sluter fred med Taylor Swift

Nöje Artikeln publicerades
Kim Kardashian West skickar en trevare till Taylor Swift. Arkivbild.
Foto: /TT
Kim Kardashian West skickar en trevare till Taylor Swift. Arkivbild.

Realitystjärnan Kim Kardashian West verkar ha begravt stridsyxan i sitt bråk med artisten Taylor Swift.

I ett nytt videoklipp på Snapchat filmar hon sig själv i en bil – med Taylor Swifts låt "Delicate" på i bakgrunden, skriver Elle.

I tv-programmet "Watch what happens" tidigare i veckan fick hon frågan om konflikten med popstjärnan fortfarande pågår. "Jag tror att alla har gått vidare", svarade hon då.

Fejden mellan dem började 2016 då Taylor Swift rasade mot Kardashians make Kanye West för att han nämnt henne i låten "Famous" utan tillåtelse. Särskilt raden "I made that bitch famous" väckte ilska.

Men Kim Kardashian påstod att Swift gett sitt medgivande till makens text, och spred också ett inspelat telefonsamtal där man kunde höra hur Swift godkände låten.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.