Näringsliv

Wirfalk invald i Inkubatorn

Borås Artikeln publicerades

Catrin Wirfalk går in som vice ordförande i Inkubatorns styrelse.

Catrin Wirfalk är ny vice ordförande i Inkubatorn i Borås.
Catrin Wirfalk är ny vice ordförande i Inkubatorn i Borås.

Det beslutades vid kommunfullmäktiges sammanträde i slutet av november. Hon tillträdde vid inkubatorn i Borås AB:s senaste styrelsemöte den 4 december.

Catrin Wirfalk är känd bland annat från sin tid som vd och koncernchef för Speed group under åren 2011-2016. Nu driver hon företagen Joy and inspiration AB och Intensify AB, där hon bland annat ger råd till företag i tillväxtfaser.

Kennerth Thulin, Inkubatorn i Borås styrelseordförande, lovordar det senaste tillskottet:

– Catrin Wirfalks tillträde som vice ordförande är ett steg i en generationsväxling och förnyelse av styrelsen i Inkubatorn. Hon har en gedigen erfarenhet av näringslivsfrågor och företagsutveckling, inte minst genom sitt tidigare uppdrag som vd i Speed group AB som har en bred verksamhet inom logistik, produktion, bemanning, rekrytering och utbildning, skriver han i ett pressmeddelande.

– Jag ser med stor entusiasm fram emot att tillsammans med Inkubatorns styrelse och organisation jobba hårt för att synliggöra effekterna och skapa nytta för kunderna och våra intressenter. Målet är att få så många startups som möjligt att göra sin första take off i affärsvärlden, skriver Catrin Wirfalk.