Näringsliv

Poddpremiär: Lager 157-grundaren om utlandsplanerna – ”Vill bryta in där”

Borås Artikeln publicerades
”Min piska har varit bevisa att man duger någonting till och det är en stark piska för mig”, säger Lager 157-grundaren Stefan Palm i BT-intervjun.
Foto: Jan Pettersson
”Min piska har varit bevisa att man duger någonting till och det är en stark piska för mig”, säger Lager 157-grundaren Stefan Palm i BT-intervjun.

Lyssna på premiäravsnittet av BT:s nya intervjupodd där vi träffar vd:n och grundaren till Lager 157, Stefan Palm.

Lyssna här

Nu startar vår nya serie BT-intervjun där vi varannan vecka kommer att publicera en av våra helgintervjuer i ett poddformat.

I de närmast kommande avsnitten kommer vi att prata med utvalda profiler från Sjuhärads näringsliv om drömmar, rädslor och var den där drivkraften kommer ifrån.

Först ut i den här poddserien är vd:n och grundaren till Gällstadföretaget Lager 157, Stefan Palm. Hans företag har på kort tid vuxit från den lilla butiken i hemorten till att i dag finnas på ett 40-tal platser i Sverige. Och nu blickar han ut över landsgränserna.

 

Se klippet från när BT besöker Lager 157:s huvudkontor i Gällstad

Fakta

Här hittar du podden

Det går att lyssna på avsnitten till BT-intervjun på bt.se eller i appen.

Podden finns även på plattformar som Acast och iTunes podcaster. Sök efter BT-intervjun.

Visa mer...
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.