Näringsliv

Ny kund för Boråsbyrå: ”Alla blev lite barnsliga”

Borås Artikeln publicerades
Arkivbild från High chaparral.
Foto: Lennart Magnusson
Arkivbild från High chaparral.

Boråsbyrån Beyond communication har tecknat avtal med en ”drömkund” – nöjesparken High chaparral i Småland. ”Det är roligt att ha en kund som man syns mycket med” säger delägare Anders Nygren.

Anders Nygren på Beyond communication är den som är kundansvarig för High chaparral. Han hade kontakt med bolaget sedan tidigare, och berättar att det nya samarbetet har vuxit fram.

– Det har varit en ganska lång process. Det började med att de ville ha hjälp med texter i olika sammanhang. Vi började i den ändan och har sedan arbetat oss in, säger Anders Nygren.

För byrån blir nöjesparken en relativt stor kund – framför allt är det en kund som sticker ut.

– Det är roligt för en byrå att ha en kund som man syns mycket med. Det här är en klassisk reklamkund, som syns i reklamfilm på tv, i radio och i annonser.

Byrån ska arbeta med nöjesparkens marknadskommunikation och varumärkesstrategi. De har än så länge bland annat spelat in en reklamfilm för nöjesparken.

– Det var fyra eller fem av mina kollegor på plats, och de tyckte det var roligt att vara där. Alla blev lite barnsliga när man kom dit, säger Anders Nygren.