Näringsliv

Ny digitalchef återvänder till Pulsen

Borås Artikeln publicerades
Jonas Toftefors, ny digitaliseringschef på Pulsen AB.
Foto: Pressbild Pulsen
Jonas Toftefors, ny digitaliseringschef på Pulsen AB.

I ett led att ytterligare modernisera och digitalisera Pulsenkoncernens olika bolag har man nu tagit in en digitalchef. Ett för Pulsen bekant ansikte.

Jonas Toftefors har tidigare arbetat på det som i dag är Pulsen retail och återvänder nu till bolaget som digitalchef. Det skriver Pulsen AB i ett pressmeddelande.

Hans nya roll innebär att att övergripande samordna Pulsens olika företag med att hitta moderna lösningar inom digitaliseringen. Något han vill utveckla tillsammans med kunderna.

– Det kan vara svårt för ett enskilt dotterbolag att driva koncerngemensamma direktiv. De har inte det mandatet eller tiden att göra det. Jag kan vara personen som får saker att hända mer övergripande, säger Jonas Toftefors i pressmeddelandet.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.