Näringsliv

Idag börjar Netonnets nyaste chef

Borås Artikeln publicerades
Netonnet får ny ekonomichef.
Foto: Emelie Magnusson/Pressbild
Netonnet får ny ekonomichef.

I dag fick hemelektronikkedjan Netonnet in sitt nya tillskott, Daniel Svensson, som kommer att sitta som ekonomichef. Det meddelar företaget i ett pressmeddelande.

Tidigare kommer han från en liknande position på transport- och logistikföretaget Geodis freight forwarding. Innan dess från Stampen media och DHL.

– Det ska bli riktigt kul att få arbeta med hemelektronikbranschen. Jag tycker att det ska bli inspirerande att tillsammans med hela teamet bidra till Netonnets fortsatta utveckling på en marknad med såväl utmaningar som stora möjligheter, kommenterar Daniel Svensson.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.