Näringsliv

Nelly rekryterar ny chef från Kappahl

Borås Artikeln publicerades
Maria Segergren blir ny inköpschef på Nelly.
Maria Segergren blir ny inköpschef på Nelly.

Det Boråsbaserade modeföretaget Nelly rekryterar en ny inköpschef. I maj nästa år kommer Maria Segergren kliva in i rollen och i ledningsgruppen.

Maria Segergren har en examen i textilekonomi från Högskolan i Borås och hon kommer senast från Kappahl där hon har arbetat som sortiment- och designdirektör sedan två år tillbaka. Det skriver Nelly i ett pressmeddelande.

Tidigare har hon även arbetat på & other stories och på H&M och har erfarenhet av ledningsgruppsarbete i noterat bolag.

– Maria Segergren har stor erfarenhet av modebranschen och blir ett bra tillskott till Nelly. Jag ser framemot att arbeta tillsammans för att utveckla Nelly, säger Anna Ullman Sersé, vd på Nelly i pressmeddelandet.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.