Näringsliv

Mode-vd:n som vill nå toppen genom goda misslyckanden

Borås Artikeln publicerades
Foto: Elin Kullander

För tre år sedan vände Ville Kangasmuukko Nordström det Boråsgrundade modeföretaget Bubbleroom i en helt ny riktning och lämnar nu rekordår och stark tillväxt bakom sig.

Han har högt satta mål för framtiden där inget annat än toppen är gott nog – och det är vurmen för det goda misslyckandet som ska ta dem dit.

Lyssna här

 

I vår nya serie BT-intervjun kommer vi varannan vecka att publicera en av våra helgintervjuer i ett poddformat.

I de närmast kommande avsnitten kommer vi att prata med utvalda profiler från Sjuhärads näringsliv om drömmar, rädslor och var den där drivkraften kommer ifrån.

Näst ut i den här poddserien är Ville Kangasmuukko Nordström vd på det Boråsgrundade modeföretaget Bubbleroom.

Vi möttes upp på huvudkontoret i Borås för att prata om framtida utlandssatsningar, de tuffa besluten och vurmen för de goda misslyckandena.

 

Lyssna på de första tre avsnitten i BT:s intervjupodd

 

Fakta

Här hittar du podden

Det går att lyssna på avsnitten till BT-intervjun på bt.se eller i appen.

Podden finns även på plattformar som Acast och iTunes podcaster. Sök efter BT-intervjun.

Visa mer...
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.