Näringsliv

Längdhopparen som vägrar att ge upp

Borås Artikeln publicerades
Foto: Lars-Åke Green

För Peter Häggström Lindecrantz föddes intresset för kläder på idrottsarenan. Vi slog oss ner på hans företag YMR track club i Borås för att prata om backintervaller, närproduktion och om vad det egentligen innebär att vara lyckad.

Lyssna här

 

I vår nya serie BT-intervjun kommer vi varannan vecka att publicera en av våra helgintervjuer i ett poddformat.

I de närmast kommande avsnitten kommer vi att prata med utvalda profiler från Sjuhärads näringsliv om drömmar, rädslor och var den där drivkraften kommer ifrån.

För Peter Häggström Lindecrantz började karriären inte i det textila – utan på idrottsarenan. Åren kring millenieskiftet tog han flera SM-guld i längdhoppning och efter det har han arbetat som expertkommentator och programledare.

I idrottandet föddes intresset för kläder och 2017 startade han företaget och sportklädmärket YMR track club. Sedan starten har de blivit flerfaldigt prisade och har bland annat uppmärksammats i modemagasinet Vouge.

Vi slog oss ner på deras nya kontor i Borås för att prata om backintervaller, närproduktion och om vad det egentligen innebär att vara lyckad.

 

Lyssna på de första fem avsnitten i BT:s intervjupodd

 

Fakta

Här hittar du podden

Det går att lyssna på avsnitten till BT-intervjun på bt.se eller i appen.

Podden finns även på plattformar som Acast och iTunes podcaster. Sök efter BT-intervjun.

Visa mer...

 

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.