Näringsliv

Isabella Löwengrip och Ellos utökar samarbete

Borås Artikeln publicerades
Foto: Fredrik Sandberg/TT

Ellos och Isabella Löwengrip har haft ett längre samarbete sedan tidigare men utökar nu kollaborationen med att ta fram en klädkollektion.

Kollektionen kommer i september och görs av bloggerskan tillsammans med Elin Alemdar, skriver företaget i ett pressmeddelande. Tanken är att kläderna kan användas som en hållbar bas som går att kombinera med andra kläder, både i vardagen och vid mer uppklädda tillfällen.

– Mode är kul men det är ännu roligare när du kan göra det prisvärt för fler människor. Både i pris men också i fler storlekar, skrev Isabella Löwengrip på sin Instagram.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.