Näringsliv

Gina tricot värvar chef från Boråsföretag

Borås Artikeln publicerades

Men en bakgrund som ekonomichef på både Nelly och Oscar Jacobson är värvas nu Joachim Modigh till samma roll igen – den här gången på Gina tricot.

I sin nya roll som ekonomichef på modeföretaget kommer han att ansvara för ekonomin inom hela Gina tricots koncern och tar en plats i koncernledningen. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Jag är mycket glad att ha fått det här förtroendet. Med min mångåriga bakgrund inom det finansiella fältet hoppas jag att kunna bidra till Gina tricots fortsatta utveckling, säger Joachim Modigh i pressmeddelandet.

Joachim Modigh har, förutom 15 års erfarenhet av att jobba som ekonomichef, även haft en fotbollskarriär i allsvenskan.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.