Näringsliv

Dubbelt Sjuhärad när Västsveriges främsta entreprenör koras

Borås/Kinna Artikeln publicerades
Victor Halvarsson sa upp sig från Swedbank för att börja sälja diamtringar och smycken via nätet, nu är han nominerad till årets entreprenör i Västsverige.
Victor Halvarsson sa upp sig från Swedbank för att börja sälja diamtringar och smycken via nätet, nu är han nominerad till årets entreprenör i Västsverige.

I nästa vecka korar revisionsföretaget EY årets entreprenör i Västsverige. Två företag från Sjuhärad har chansen att kamma hem titel och finalplats.

På onsdag i nästa vecka hålls regionfinalen i tävlingen Entrepreneur of the year. Bland de tio nominerade finns bland annat Boråsföretagaren Viktor Halvarsson som ligger bakom diamanthandeln Vanbruun.

Men på listan finns även Jörgen Lillieroth, med sitt Kinnaföretag TST Sweden AB. Ett textilföretag som är specialiserade i skyddskläder.

Syftet med tävlingen är att hylla framgångsrika entreprenörer och att öka intresset för entreprenörskap i Sverige. Vinnaren i regionfinalerna kommer att mötas i en riksfinal i januari, för att sedan göra upp om titeln värdens främsta entreprenör i Monte Carlo.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.