Näringsliv

Boråsföretagets rekordår – nu rekryteras chefer från Nelly och Kappahl

Borås Artikeln publicerades
Foto: Elin Kullander

Under 2018 omsatte Bubbleroom 330 miljoner kronor, drygt 140 miljoner kronor mer än året innan, det meddelar Boråsföretaget i ett pressmeddelande. För att fortsätta tillväxten väljer de att ta in nya chefer.

– Vi stärker ledningsgruppen med fyra personer som har lång och omfattande erfarenhet från sina respektive områden, säger Ville Kangasmuukko Nordström, vd för Bubbleroom, i en kommentar.

Som ekonomichef går Esko Österbacka in, senast från Wallvision. Charlotte Bachmann Katz blir chef för den digitala utvecklingen och kommer senast från Kappahl. Charlotte Nord kommer ansvara för bland annat kulturfrågor på bolaget och Joel Sandberg, från klädföretaget Nelly, blir ny logistikchef.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.