R41: Fem personer inblandade i kollision

Kinna Artikeln publicerades
Foto: Lars Wendt

Två personbilar kolliderade under tisdagseftermiddagen på riksväg 41 i Kinna. Fem personer färdades i bilarna, men inga ådrog sig några allvarliga skador.

Olyckan inträffade i höjd med McDonald's i Kinna vid 14.30-tiden. Efter kollisionen blev den ena bilen ståendes mitt i körbanan och den andra åkte ner i diket.

I den ena bilen färdades två passagerare i den andra tre personer. Två personer togs omhand av ambulanspersonal, men ingen ådrog sig några allvarliga skador.

– Efter omständigheterna har de klarat sig jättebra, säger styrkeledare Anders Brunander.

Under räddningsarbetet var riksvägen avstängd i båda riktningarna och under tiden leddes trafiken förbi olycksplatsen upp på avfarterna som var precis i närheten.

Vid 15.40 meddelade Trafikverket att det är åter full framkomlighet i trafiken.

Foto: Lars Wendt
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.