Kultur

USA: Superstjärnorna förlovade

Nöje Artikeln publicerades
Foto: Jordan Strauss

Den amerikanska superstjärnan Katy Perry, 34, har förlovat sig med den brittiska skådespelaren Orlando Bloom, 42, skriver Aftonbladet.

Kändisparet lade upp en bild av sig själva på sina respektive Instagramkonton, där Katy Perry visar upp en ring i form av en blomma. Av bakgrunden på bilderna att döma, ett stort antal hjärtformade ballonger, ägde frieriet rum under Alla hjärtans dag.

Perry skriver fyndigt "full blomstring" under sin bild , medan Bloom skriver "livet ut" på sin Instagram.

Gratulationerna har strömmat in på deras konton och Perrys bild har redan gillats över en miljon gånger.

Paret sågs första gången tillsammans 2016 men för två år sedan gick de skilda vägar, enligt Aftonbladet. Attraktionen tog uppenbarligen inte slut där och i februari 2018 hittade stjärnorna tillbaka till varandra.

Om det blir bröllop är det andra gången gillt för båda. Perry var gift med komikern Russell Brand 2010–2012 och Bloom var gift med modellen Miranda Kerr 2010–2013, enligt CNN.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.