Kultur

Spretigt från Måns Zelmerlöv

Kultur Artikeln publicerades

Måns Zelmerlöw

Album: Time

Bolag: Warner Music

Pop

Måns Zelmerlöw har blivit en sådan kändis som jag nästan glömt vad han är känd för. Nyligen syntes han i en reklam om nätapotek där han red naken på en häst.

Men det var ju i musiken och i ”Idol” som han började sin kändiskarriär och på hans nionde album ”Time" låter han både trendig och radiovänlig. Låtar som ”Walk with me” och ”Mirror” är fina poplåtar med hitpotential och Måns visar att han fortfarande kan leverera.

Synd nog så känns albumet överlag opersonligt, och väldigt spretigt. Han verkar inte kunna bestämma sig om han vill göra mjukpop eller discodängor. Melodierna känns som något jag hört alldeles för många gånger innan, och texterna om hans resa från ensam och olycklig till lyckligt gift kommer inte till sin rätt.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.