Insändare

Vad blandar män i kvinnors drinkar?

Metoo Artikeln publicerades

Sedan mitten av 1980- talet har jag hört att kvinnor som går på toaletten en stund senare är så berusade att de ofta vaknar upp på en helt annan plats. Varför talas det inte om detta? Och vad är det som blandas i drinkarna?

Ett budskap borde ju gå ut till kvinnorna att om de lämnar bordet eller vänder sitt intresse till något vid sidan om, så slå ut det som är i glaset. Står det sedan en ny drink på bordet som de inte sett serveras så bör man lämna sällskapet och helst slå ut drinken utan att smaka på den. Det verkar vara många män som använder kemikalier för att få ett samlag, och dessa män är väl inget att ha.

Det är jättebra att det talas om hur män beter sig mot kvinnor i media nu. Mycket tyder på att det finns många män som är mindre sexuellt vetande. Detta är ju inget nytt, men oj vad utvecklingen går långsamt framåt på detta område. I dag borde ju varje man veta att kvinnor och män är mycket lika skapta, mer än man någonsin tidigare kunnat tänka sig. Men jag har hittills inte sett så mycket om att kvinnor tafsar på män och så vidare.

Och att det inte uppmärksammas att män blandar i grejer i förtäringen för att sedan ta för sig då kvinnan är utom medvetande, det borde uppmärksammas så att kvinnorna slår ut drinkarna när risk finns.

Rune Jakobsson