Insändare

Trött på boråsares gnäll om allt och inget

Insändare Artikeln publicerades

Nu får ni ta och skärpa er, ni som gnäller. Finns det inget roligt ni kan ägna er åt istället i Borås, frågar sig skribenten.

Jag har under en ganska lång tid studerat en rad insändare på BT:s dialogsida. Mycket, otroligt mycket, har handlat om cyklister som kör på vägarna och tar plats, ett skyttecenter som ingen vill ha och så vidare.

”Finns det inget roligt ni kan ägna er åt istället i Borås? Det blir så tråkig stämning.”

Nu undrar jag, som haft förmånen att vara bosatt på andra platser i Sverige: Vilka är välkomna att utöva sina intressen här? Man kanske bara är välkommen till Borås om man är supporter till fotbollsklubben Elfsborg?

Det talas mycket om respekt i samhället i dag, men finns den respekten för andra människor och deras intressen här?

Nej, nu får ni ta och skärpa er, ni som gnäller. Finns det inget roligt ni kan ägna er åt istället i Borås? Det blir så tråkig stämning.

Försök att respektera varandra och varandras intressen

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.