Insändare

Tona ned Elfsborgshybrisen BT

Fotboll. Artikeln publicerades
Märker inte BT-sporten att Elfsborg är ett lag som hör hemma på undre halvan av tabellen, med stor risk att åka ut i år, undrar signaturen Åke Eriksson.
Foto: Magnus Andersson/TT
Märker inte BT-sporten att Elfsborg är ett lag som hör hemma på undre halvan av tabellen, med stor risk att åka ut i år, undrar signaturen Åke Eriksson.

Att ett formsvagt Elfsborg borta ska ta poäng är totalt orealistiskt, menar insändaren.

Borås Tidnings sportredaktion verkar ha hybris när det gäller Elfsborg och deras kvalitéer. När Elfsborg i lördags mötte AIK borta tippade Borås Tidning 1-1. AIK är svenska mästare och i topp även i år. Att då ett formsvagt Elfsborg borta ska ta poäng är totalt orealistiskt.

”Jag hoppas att Elfsborg klarar sig kvar i år, men det ser mörkt ut.”

Märker inte BT-sporten att Elfsborg är ett lag som hör hemma på undre halvan av tabellen, med stor risk att åka ut i år? Eftersom Jimmie Thelin inte har lyckats få spelarna att förstå sin fotbollsfilosofi, är det nog dags att agera för Andreasson med flera. Jag hoppas att Elfsborg klarar sig kvar i år, men det ser mörkt ut.

Åke Eriksson

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.