Insändare

Time Care måste bort från Borås

Äldrevård Artikeln publicerades

Snälla politiker i Borås. När ska ni börja reagera? Är inte ert arbete till för att det ska vara så bra som möjligt på de flesta plan i samhället?

Massvis med insändare trillar in på BT där många vittnar om hur dålig arbetsmiljö vi har i Borås stad.

Många går till jobbet med ångest. Det borde vara straffbart för kommunen att låta sina anställda må så dåligt på jobbet.

Varför reagerar ingen? Och varför tror ledningen i Borås stad att de kan behandla oss så dåligt?

Hur långt ska det behöva gå och hur många ska behöva springa in i väggen innan det händer något? När vi så väl behöver mer resurser och normala scheman för att kunna prestera bra, går många på knäna och stressas sönder av ert underbara ”överraskningsschema” .

Hur kan ni tro att någon kan gilla att fylla i ett schema som ändå ändras hur som helst? Jag vill veta hur jag jobbar den och den dagen om tre månader. Och var jag ska vara. Men icke sa Nicke! Det bestämmer inte lilla jag, utan har du tur får du ledigt den dagen. Hur mycket administrativ personal går åt till att jobba med scheman som säkert 97–99 procent absolut inte vill ha?

Politiker, nu om någon gång har ni chans att visa vem av er som står upp för oss som kämpar för de sjuka och gamla i Borås stad. Vi är många som kan få er att vinna nästa val.

Snälla, lyssna på oss och börja med att ta bort Time Care. Gör vårt liv drägligt innan fler flyr vården. För just nu är det ovärdigt för oss som jobbar inom LSS och inom äldrevården.

Trött på att bli överraskad varje gång schemat fastställs