Insändare

Insändare: Tacka Borås för den nya ställplatsen

Insändare Artikeln publicerades
Foto: Karin Samuelsson

Svar till Kulturtant i husbil, BT 7/6.

Vi ska vara glada. När vi nu fått en central ställplats för husbilar i Borås är det som vanligt några personer som ska klaga och vara negativa.

Vi tycker det är bra att Borås nu inför sommarsäsongen fixat denna centrala ställplats för oss husbilsägare. Den är inte optimal, men det är det inte alltid på andra ställen heller. Vi har flera gånger stått på liknande ställplatser utan den service som insändarskribenten efterfrågar. Med dagens moderna husbilar klarar man sig utan service någon dag. Vad jag förstod ska Saltemads camping erbjuda vatten och tömning.

Vi ska nu vara glada och tacka Borås stad för att vi nu kan erbjuda en ställplats, en centralt belägen yta. Det känns alltid tryggare att stå på en markerad plats än att försöka få plats på någon vanlig parkering.

Snälla, försök att se saker positivt.

Bengt och Monica, husbilsägare

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.