Insändare

Stjärnor från andra lag blir sämre i Elfsborg

Insändare Artikeln publicerades
Foto: Andreas Hillergren/TT

Har nyförvärven varit hyfsade i andra klubbar, så spelar de ned sig i Elfsborg. Vad beror detta på, undrar Besviken supporter.

Angående Elfsborgs säsong 2018. När man tänker på vilka spelare de sålt de senaste åren, så handlar det om en hel del pengar in till föreningen. När man har värvat nya spelare, så har det visat sig att de inte håller måttet. Har de varit hyfsade i andra klubbar, så spelar de ned sig i Elfsborg. Vad beror detta på?

”Det behövs en tränare med jävlar anamma.”

Elfsborg går ut och värvar en tränare som nyss har fört ned ett lag till superettan. Han har nu fått en hel säsong på sig att sätta sitt nya spelsystem. Har han lyckats med det? Svar nej. Elfsborgs så kallade hemmaborg har gett tre segrar på hela säsongen. Är klubbchef Stefan Andreasson nöjd med det? Varför går inte Andreasson och den osynlige ordföranden ut i Borås Tidning och kommenterar vad riktlinjerna för 2019 är?

Varför skriva treårskontrakt med en tränare? Om han inte håller måttet är det ju besvärligt att göra sig av med honom.

Att gå och se på Elfsborg är ju som att gå på begravning, sorgligt värre. Vart tog anfallslaget Elfsborg vägen? Allt går i slow motion, ingen fart, inga snabba djupledslöpningar. Elfsborg av i dag beter sig inte som en frisk förening. Alla verkar hålla varandra om ryggen, ingen vågar komma med kritik.

Och så en sak till. När man hör tränaren efter match så lyser han inte av pondus, utan är lågmäld och höjer aldrig rösten. Det behövs en tränare med jävlar anamma.

Besviken supporter

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.