Insändare

Stadsteatern sviker publiken

Insändare Artikeln publicerades
Foto: Anders Robertsson

Det finns ju massor av ”vanliga” föreställningar att presentera, men det kanske är så att vissa föreställningar ska spelas inför ett fåtal åskådare, skriver Flitiga vanliga teaterbesökare.

För ett tag sedan skrev Borås Tidning att publiken sviker teatern. Vi skulle vilja vända på resonemanget, nämligen att teatern sviker publiken. För vad är det för föreställningar som ges? Är det bara för ”inbördes beundran”, regissörer, eller ”förståsigpåare”. Vi vanliga teaterbesökare då?

Det finns ju massor av ”vanliga” föreställningar att presentera, men det kanske är så att vissa föreställningar ska spelas inför ett fåtal åskådare, och att de har ett behov i sig att fylla ändå, vad vet vi?

Sedan spelar väl utbudet och närheten till arrangemangen i Göteborg också en viss roll. Eller? Men kan det ändå vara så, att just nu sviker faktiskt teatern publiken?

Flitiga vanliga teaterbesökare, dock ej i Borås

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.