Insändare

Socialdemokraternas tid som ledare är förbi

Politik Artikeln publicerades
Jag tror inte att Socialdemokraterna frivilligt lämnar ifrån sig makten till de som bättre kan förvalta medborgarnas förtroende, menar skribenten.
Foto: Jonas Ekströmer/TT
Jag tror inte att Socialdemokraterna frivilligt lämnar ifrån sig makten till de som bättre kan förvalta medborgarnas förtroende, menar skribenten.

Socialdemokraterna borde inse att deras tid är förbi, det finns inget kvar att vara stolta över för deras del, påstår signaturen Oberoende.

”Backagårdsbadet ändrar öppettider”. Informationen enligt citatet står att läsa på Marks Kommuns hemsida. Är det någon som blir förvånad av att anledningen är upprepade störningar där personal och badgäster utsatts för hot och våld från en grupp barn och ungdomar?

Detta är ett resultat av den förda politiken som i många år förts av Socialdemokraterna och andra vänsterliberala politiker i landet liksom i många regioner och kommuner. Detta är bara ett exempel på hur det går när medborgarna ger Socialdemokrater och deras svans förtroendet att styra över land, regioner och kommuner.

”Jag anser att dagens bilbränder, explosioner, dödsskjutningar, hot och trakasserier som i grunden förstör det trygga land som våra förfäder byggde upp beror på detta styre.”

Jag anser att dagens bilbränder, explosioner, dödsskjutningar, hot och trakasserier som i grunden förstör det trygga land som våra förfäder byggde upp beror på detta styre. Socialdemokraterna borde inse att deras tid är förbi, det finns inget kvar att vara stolta över för deras del.

Jag tror dock inte att Socialdemokraterna frivilligt lämnar ifrån sig makten till de som bättre kan förvalta medborgarnas förtroende. Hoppet står därför till att medborgarna protesterar och i val avsätter odugliga vänsterliberala politiker.

Oberoende

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.