Insändare

Sluta snacka skit om fina Elfsborg

Elfsborg Artikeln publicerades

Nu får det vara nog med skitsnack om vårt fina Elfsborg! Eftersom det oftast bara är de negativa krafterna som hörs och syns i sociala medier och övrig media så måste jag som positiv person, sponsor och oerhört stolt elfsborgare sedan barnsben reagera.

Vart är vi på väg när människor utan något som helst ansvar kan vräka ur sig vad som helst om saker och personer som man inte alls är insatt i? Jag hoppas verkligen att vår förening inte blir som storstadsklubbarna där negativism, fördömande och rättshaverister har tagit överhanden och gör att till slut inga vettiga personer vill lägga ned kraft och tid.

Det är ju det som bland annat är IF Elfsborgs konkurrensfördel och som man blir hyllade för i hela övriga Fotbollssverige. Den resa IF Elfsborg har gjort som förening på 2000-talet är mer än fantastiskt med osannolika framgångar med A-laget. Sveriges bästa talangutveckling och ett makalöst arbete med samhällsengagemanget ”Vi tillsammans” som jag har följt på nära håll. Detta har man gjort trots att klubben har långt ifrån mest pengar, utan genom att vara smartare i alla olika roller.

Låt oss nu visa att vi alla supportrar till IF Elfsborg är annorlunda och uppmuntrar vår styrelse, ledning, kansli, tränare och spelare så de orkar med att försöka utmana storstadsklubbarna och överprestera år från år. Frågar ni mig så borde vi höra av oss varje dag till föreningen och tacka och pusha dem för de har gjort det omöjliga möjligt och gett oss så mycket glädje och stolthet genom åren. Vi syns på Borås Arena.

Stolt och positiv elfsborgare