Insändare

Slopad städning – vad gör det?

Insändare Artikeln publicerades
Foto: Maja Suslin / TT

Svar till Jan Idehed (C), BT 7/8.

Jag blir irriterad och ledsen när jag läser din insändare. Har du själv arbetat i hemtjänsten, har du vana vid att arbeta med äldre? Antagligen inte, då hade du inte klagat på detta.

Städning är helt obetydligt i detta sammanhang, var glad istället att det fortfarande finns människor som vill ta hand om era anhöriga. Vi går till folk och hjälper dem att få ett drägligt liv. Att det inte städas på några veckor, vad gör det? Det handlar inte om liv eller död. Kan du inte ens unna oss den förmånen vi precis fått? Var ska detta sluta?

Stolt uska

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.