Insändare

Skolbarnen står vid hållplatsen i mörker

Insändare Artikeln publicerades
Foto: Matt Slocum

Det är en livlig trafik åt båda hållen på R41 och det vet de berörda i Marks kommun, men inget händer, skriver Flera föräldrar.

Delar av vägbelysningen i Sundholmen har nu varit ur funktion i flera månader och trots upprepad kontakt med Marks kommun så åtgärdas inte detta.

När skolbarnen väntar på bussen varje morgon får de göra det i mörker, det samma gäller då de slutar på eftermiddagen. Omkring fem lampor har varit släckta sedan augusti och en belysningsstolpe kördes ned av en bil för två år sedan och den ligger fortfarande på marken.

Inte heller Västtrafiks chaufförer tycks bry sig trots att lamporna inne i väntkurerna på båda sidor om vägen är ur funktion.

Nu blir det flera mörka månader fram till våren och man kan undra om det måste hända en olycka innan något av detta åtgärdas.

Det är en livlig trafik åt båda hållen på R41 och det vet de berörda i Marks kommun, men inget händer.

Flera föräldrar

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.